Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

V sezóně 2016/2017 dojde k založení starší přípravky (věk od 6 do 10 let - dívky mají vyjímku do 11 let), kdy první trénink bude na hřišti v Hostomicích ve čtvrtek 11.8.2016 od 16:00 hod. do 18:00 hod.

Tréninky budou vždy v úterý a ve čtvrtek od 16:00 hod. do 18:00 hod. Během zimního období bude zajištěna tělocvična v Hostomicích.

- Začátek tréninku (např. v 16:00 hod.) je čas, kdy jsme všichni na hřišti a začínáme trénovat - není to čas příchodu (vyjímku tvoří předchozí omluva pozdního příchodu).

Trenéři jsou prozatím Martin Vlček a Jiří Pospíšil, kdy samozřejmě není vyloučeno, že přibude další trenér, např. z řad rodičů.

Informace pro rodiče :

Každý hráč potřebuje mít vlastní kopačky a chrániče na holeně, které bude nosit na každý trénink a zápas. Je vhodné aby měl každý hráč štulpny na tréninky a svůj míč (velikost č. 4 - na každém balonu je toto napsané), dále trenýrky nebo dle počasí tepláky a nějakou mikinu nebo lehkou bundu (v žádném případě nesmí trénovat v riflových kraťasech nebo kalhotách), věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na zápas si každý přinese kopačky, chrániče, tričko pod dres, šusťákovou bundu, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na trénink do tělocvičny si každý přinese vhodnou sálovou obuv, chrániče, stulpny, trenýrky, tričko, lahev s pitím, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Po skončení tréninku a utkání se hráči osprchují a převlečou do čistého oblečení, nikoliv do špinavého a propoceného případně mokrého oblečení.

Každý nový hráč musí mít registraci, která stojí 100,- Kč na rok - fotografie není třeba, každý hráč bude na hřišti vyfocen. Měsíční příspěvky hráčů jsou 50,- Kč na měsíc počínaje měsícem srpen, neplatí se pouze za prosinec, leden a červenec. Za měsíc únor se platí prodloužení registrace nebo nová registrace (100,- Kč na rok).

Od zákonného zástupce musí být vyplněn formulář o registraci nového hráče a následně se musí vyplnit prohlášení zdravotní způsobilosti hráče.

 

- Na každém zápase by Vaše ratolest uvítala účast jednoho z rodičů - snaží se hrát lépe.

- Vstup do kabin mají povolen pouze hráči a trenéři, nikoliv rodiče.

- Při utkání poslouchají hráči pouze pokyny svých trenérů.