Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

- Začátek tréninku (např. v 16:00 hod.) je čas, kdy jsme všichni na hřišti a začínáme trénovat - není to čas příchodu (vyjímku tvoří předchozí omluva pozdního příchodu).

- Na trénink na hřiště si každý přinese míč (velikost 4), kopačky, obuv na umělou trávu (v případě špatného počasí), stulpny, chrániče, trenýrky (tepláky podle počasí), tričko (mikinu podle počasí), šusťákovou bundu, lahev s pitím, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na trénink do tělocvičny si každý přinese vhodnou sálovou obuv, chrániče, stulpny, trenýrky, tričko, lahev s pitím, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na zápas si každý přinese kopačky, chrániče, tričko pod dres, šusťákovou bundu, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Po skončení tréninku a utkání se hráči osprchují a převlečou do čistého oblečení, nikoliv do špinavého a propoceného případně mokrého oblečení.

 

Pro rodiče

- Na každém zápase by Vaše ratolest uvítala účast jednoho z rodičů - snaží se hrát lépe.

- Měsíční členský příspěvek je 50,- Kč, za který se kupují věci pouze pro děti a zařizují se další náležitosti, jako např. soustředění.

- Vstup do kabin mají povolen pouze hráči a trenéři, nikoliv rodiče.

- Při utkání poslouchají hráči pouze pokyny svých trenérů.

 

Rádi přivítáme všechny zájemce, kteří chtějí dělat něco pro sebe nebo pro děti.